Workshop tekstschrijven

Tekstschrijven is een vak apart. Maar dat wil niet zeggen dat het niet te leren valt! 

Als ondernemer vind ik het belangrijk mede-ondernemers te inspireren en te motiveren. Dat is de reden waarom ik graag mijn kennis en ervaring deel in een workshop tekstschrijven voor ondernemers, medewerkers en teams. 

 

De workshop in de notendop

In de workshop tekstschrijven leer je de fijne kneepjes van het vak. Met een aantal handige tips en basistechnieken leer ik je goedlopende en creatieve teksten te schrijven. Scherpe teksten, die gericht zijn op jouw doelgroep. Ik leer je het verschil tussen offline teksten en (het belang van) goede online content. De workshop in de notendop:

  • Inventarisatiegesprek
  • 2,5 uur durende workshop op jouw locatie
  • Hand-out met praktische tips
  • Een "spiegel-uurtje" waarbij geschreven teksten worden voorzien van laatste tips

De basisprincipes

Iedere tekst begint bij goede basis en is onderdeel van een groter geheel (denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsverhaal of een contentstrategie). Aan de hand van een aantal praktische modellen en structuren zorgen we samen dat je fundament altijd juist is. 

 

Doelgericht schrijven

Leren doelen te maken en doelgroepen te bereiken. Niets belangrijker aan een tekst, is dat je jouw doelgroep aanspreekt. Je leert hoe je de lezer bereikt en kunt vasthouden. Daarnaast praten we je bij over de verschillende (sociale) kanalen en hoe je jouw teksten het beste kunt publiceren.

  

Creatief schrijven

Het neerzetten van een goede tekst is stap één. Het schrijven van een creatieve tekst, stap twee! Nu je weet hoe je je doelgroep bereikt, is het belangrijk er ook nog een creatieve swirl aan te geven. 

 

Geïnteresseerd in de workshop tekstschrijven? Neem gerust contact met me op! Interesse in een workshop op maat? Geen probleem, laat het me weten via het contactformulier!

Richtprijs basisworkshop tekstschrijven

€ 395,-

Zo heb je een idee wat een workshop kan kosten. Ik maak alleen liever een prijs op maat, want geen bedrijf is hetzelfde en daarmee is ook geen workshop hetzelfde . Geïnteresseerd wat het voor jou zou kosten? Laat je gegevens achter, dan bel ik je zo snel mogelijk terug!