CommunicatieAdviseur in vlaardingen

Wanneer je als ondernemer vastloopt met je bedrijf, is het herzien van jouw strategie een goede optie om een nieuwe start te maken. Zonder dat je de hele bedrijfsvoering om hoeft te gooien, leer ik je op een andere manier kijken naar jouw huidige dienstverlening of producten. Met een goede dosis creatieve inspiratie licht ik graag samen met jou het hele bedrijf door, om op zoek te gaan naar het pijnpunt binnen de organisatie. Is er geen specifiek pijnpunt, maar wil je jouw bedrijf gewoon naar een hoger niveau tillen? Top! Want ik werk graag met ambitieuze ondernemers. 

 

Waar beginnen we?

Laten we beginnen met een bak koffie. Want ik kijk graag met een frisse blik naar jouw organisatie. In een oriënterend gesprek nemen we door wat jij graag zou willen veranderen binnen jouw organisatie. 

 

En dan?

Als ik helder heb waar we aan gaan werken, plan ik een brainstormsessie van twee uur in. Dit kan individueel of met collega's. In deze brainstormsessie verzamel ik alle informatie die ik nodig heb om een Plan van Aanpak te kunnen vormgeven. Voor meer informatie over een brainstormsessie, klik hier. 

 

Aan de slag!

Dan moet ik aan het werk. Met alle informatie die ik heb ontvangen kan ik aan de slag met het maken van een praktisch Plan van Aanpak. 

Verwacht geen enorme plannen vol moeilijke termen! Het plan is concreet, helder en bevat duidelijke actiepunten en communicatiemiddelen waarmee je direct aan de slag kunt. Wil je deze actiepunten uitbesteden? Neem contact met me op!

 

Presentatie

Mijn werk zit er bijna op. Het plan is af en ik kom deze als laatste stap nog toelichten in de vorm van een korte presentatie. Er is alle ruimte om vragen te stellen, en zelfs nog om aanpassingen aan te geven! Want wanneer iets niet naar wens is, zal ik het plan bijschaven.

 

Kosten van een communicatieadvies

€1.995,-

Dit is exclusief BTW, maar inclusief een persoonlijk inventariserend gesprek,

uitgebreide brainstormsessie van 2,5 uur, helder Plan van Aanpak en presentatie. Vragen hierover? Neem gerust contact met me op!