(bedrijfs)interview

Ondernemers vinden het vaak moeilijk om een stuk tekst te schrijven over zichzelf of over de onderneming (eerlijk gezegd heb ik daar ook moeite mee). Een veelvoorkomend probleem wanneer je te dicht op je eigen bedrijf staat. Een nieuwe blik op jouw teksten kan daarbij helpen. Als tekstschrijver is mijn specialiteit om te schrijven over andere bedrijven. Formeel of informeel, van iedere soort tekst word ik vrolijk. Voor een bedrijfsverhaal of persoonlijk verhaal doe ik met jou een interview, om tot de kern van jouw visie te komen. Doel van dit interview is een extra promotionele uiting op jouw website of sociale media!

 

Bedrijfsverhaal

De “Over ons” pagina op menig website kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Met de trends van nu in het achterhoofd schrijf ik jouw bedrijfsverhaal nèt een stukje aantrekkelijker. 

Door een bedrijfsinterview in te plannen met jou en/of met jouw collega’s krijg ik een totaalbeeld van de organisatie en kan ik daarmee aan de slag! Hiermee heb je dus niet alleen een promotioneel interview over jouw bedrijf, maar ook direct een tekst die je kunt gebruiken op jouw informatieve bedrijfspagina (denk aan je website, Facebook of bijvoorbeeld op LinkedIn).

 

Persoonlijk verhaal

Op zoek naar een tekstschrijver die jouw persoonlijke verhaal kan verwoorden? In een persoonlijk interview komen we tot de kern van jouw drijfveren. Dit interview duurt twee uur en wordt uitgeschreven tot een creatief verhaal over jou. Daarnaast ontvang je ook het uitgeschreven interview voor promotionele doeleinden die online en offline te gebruiken is. 

 

Kosten

Startkosten Interview: €125,-

(excl. BTW, inclusief twee uur interviewtijd en uitgeschreven interview)

 

 

persoonlijk/bedrijfsverhaal: € 75,-

(excl. BTW, inclusief online en offline te gebruiken bedrijfsverhaal of persoonlijk verhaal)

 

Extra interview: € 50,-

(excl. BTW, inclusief extra interview van één uur met collega, medewerker of  bijvoorbeeld compagnon)

 

Offerte op maat?

Zijn jouw plannen met de bedrijfsteksten of persoonlijke teksten groter? Of wil je bijvoorbeeld al jouw medewerkers laten interviewen? Vraag dan een offerte op maat aan! 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.