1 oktober 2014. Met knikkende knieën mezelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Als iemand die zekerheid boven alles verkiest, was dit een enorme stap. Een stap waar ik geen moment spijt van heb gehad.

 

Nootis was een feit, maar dat heeft maanden langer geduurd dan nodig was. De inspiratie vinden voor de naam voor mijn eigen bedrijf bleek lastig.  Na wat brainstormen kwam ik op de bijnaam die vrienden me gegeven hebben. Pinda.

“Pinda Communicatie” was een optie die natuurlijk al vrij snel van tafel werd geveegd. Verder brainstormend kwam ik erachter dat een pinda natuurlijk een noot is. Een noot is. Nootis.

 

Dromen zijn er om waar te maken. Die droom beleef ik nu, iedere dag weer. Van iedere dag waarin ik ondernemers mag en kan inspireren, geniet ik met volle teugen. Waar ik als ondernemer ook van geniet, is het ontmoeten van mede-ondernemers die mij inspireren met hun verhaal. Ik werk daarom graag samen met ondernemers waarmee ik kan sparren, kan brainstormen en waar ik de volste vertrouwen in heb.

 

Schrijven is mijn passie. Maar schrijven over mezelf, blijkt net zo lastig als het bedenken van mijn bedrijfsnaam.

Voor nu verwijs ik voor meer informatie over mijn achtergrond naar mijn LinkedIn pagina en nodig ik u graag eens uit voor een bakje koffie.