Brainstormsessie

Brainstormsessies zijn er voor ondernemers die gemotiveerd zijn zelf aan de slag te gaan met een communicatievraagstuk. Deze sessies helpen ondernemer (en medewerkers) een eigen communicatie-, social media- of contentstrategie te schrijven. De creatieve brainstormsessies zijn er om vernieuwend te leren denken over de communicatievraagstukken. In 3 uur tijd lichten we jouw hele organisatie door en heb je een goed beeld van de mogelijkheden voor jouw strategie.

 

De vaste onderdelen voor iedere strategie, komen grofweg neer op de volgende speerpunten: de organisatie zelf, de doelgroep van de organisatie en de inzet van communicatiemiddelen. Met deze drie pijlers gaan we aan de slag in de sessie. 

 

Brainstormsessie over communicatie

In de breedste zin van het woord kijken we naar alle communicatie over de gehele linie. Wat en hoe communiceer je nu? Welke mogelijkheden zijn er nog meer? Zijn er gemiste kansen?

 

Brainstormsessie over social media

In deze sessie kijken we puur naar het social media gebruik van jouw organisatie. Welke sociale kanalen zet je nu in? Zijn dit de juiste kanalen? Leveren deze kanalen iets voor je op? En op welke manier kunnen we jouw social media beleid structureel invullen?

 

Brainstormsessie over content

Wat is content, en hoe zet je dit juist in? Deze sessie geeft duidelijkheid over hoe je een contentstrategie in zou kunnen zetten voor jouw organisatie. 

 

Wat kost een brainstormsessie?

€549,-

Dit is exclusief BTW, maar inclusief de drie uur durende brainstormsessie op jouw locatie, schrijfmateriaal en naslagwerk van de sessie om alles nog eens rustig terug te kunnen lezen.

 

Wil je het opstellen van een communicatie-, social media- of contentplan compleet uitbesteden en een kant-en-klaar Plan van Aanpak voor handen hebben? Klik dan hier voor meer informatie over adviestrajecten.