"De Notenkraker". Als iemand mijn functienaam voor het eerst ziet of hoort wordt er vaak gelachen: "Notenkraker?". Juist. Ik zal vertellen waar dat vandaan komt. 

Uiteraard stamt dit af van mijn bedrijfsnaam Nootis. Omdat voor sommige noten een notenkraker nodig is, vond ik dit een toepasselijke functienaam, omdat ik "eigenaresse" niet zo goed bij me vond staan. De Notenkraker kraakt alle communicatieproblemen in Nederland. Dit zegt meteen een hoop over mijzelf en mijn werkwijze.

 

Problemen kraken

Ik krijg energie van een gekraakt communicatieprobleem. Elk probleem wat ik op een creatieve manier voor (en met) een ondernemer heb kunnen oplossen, geeft mij een kick. Of dat nu op het gebied is van social media, het schrijven van nieuwe teksten, of het leveren van een goed advies. Met ieder gekraakt probleem, groot of klein, is er weer een ondernemer geholpen. 

 

OndernemeRS

Ik vind het heerlijk om met mede-ondernemers verhalen en ervaringen uit te wisselen. Ik luister dan ook graag jou en jouw doelgroep. Wanneer je met mij in zee gaat, heb je een nieuwe rechterhand. Ook voor jouw medewerkers. Directeur of niet, ik zal altijd naast je staan en je helpen als gelijke. Ik zal je helpen totdat je écht tevreden bent. 

 

Creatief

Er zijn meerdere wegen naar Rome, maar ik pak vaak de creatieve. Die is misschien iets langer, maar het is mij de moeite waard. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, ratelen mijn creatieve radartjes hard door. Van producttekst tot complete marketingcampagne, ik zal altijd zoeken naar nieuwe of andere manieren die nèt dat beetje extra's geven aan jouw boodschap. 

 

Genoeg over mij

Ik ben ook een ondernemer die niet graag over zichzelf praat, dus zal jou als lezer ook niet langer dan nodig is op deze pagina houden. Mocht je meer willen weten over mijn werkwijze of alle mogelijkheden, dan mag je altijd contact met me opnemen.

Onder het genot van een bakje koffie, leer ik je graag beter kennen!