Je kunt er als ondernemer niet meer omheen: het inzetten van social media voor jouw organisatie. Platformen zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en zelfs Pinterest kunnen interessant zijn voor jouw doelgroep. De wereld van social media verandert snel en vaak, waardoor ik vaker dan eens de opdracht krijg "er iets mee te doen". Voor de ondernemers die meer willen dan "er iets mee doen", is het raadzaam een specialist in te zetten. In samenwerking met jou, banen we samen een weg door het social media landschap. 

 

Social media strategie

Aanwezig zijn op social media is de eerste stap voor een organisatie. Af en toe een bericht, foto of video plaatsen en afwachten wat de reacties gaan zijn. De activiteit is er, maar de resultaten vallen tegen. 

Ben je een ondernemer die meer met social media wil gaan doen en structureel resultaten wil behalen? Met het opstellen van een social media strategie leg je het fundament voor jouw social kanalen vast en bereik je de doelen die je ervoor gesteld hebt. 

 

Hoe dan?

In een uitgebreide brainstormsessie gaan we samen een aantal cruciale vragen beantwoorden. Vragen als:

Wie ben jij als ondernemer? Wat levert jouw bedrijf? Wie is jouw doelgroep? Aan welke informatie hebben zij behoefte? Welke doelen stel je aan de inzet van sociale media? Welke kanalen kunnen we inzetten? Met welke frequentie gaan we deze inzetten? Welke thema's vinden jouw klanten interessant? Hoe kunnen we dit combineren met bijvoorbeeld de website? Zoals je kunt lezen maken we een totaalplaatje voor jouw social media omgeving.

 

Na deze sessie ontvang je een concreet, beknopt en direct te implementeren social media strategie in de vorm van een plan van aanpak. Hiermee kun je structureel en met een vliegende start jouw social media kanalen naar een nieuw level tillen. Heb je interesse in een inventariserende afspraak? Neem gerust contact met me op!

 

Kosten social media strategie & plan van aanpak

€ 1.995,-

Dit is exclusief BTW, maar inclusief een uitgebreide brainstormsessie, een nieuwe strategie, een concreet actieplan en dus ook gegarandeerde groei!

 

Social media beheer

Zelf geen tijd om de inzet van jouw sociale kanalen te beheren en tijdig te vullen met nieuwe content? Geen probleem. Hier hoef je niet direct een werknemer voor in dienst te nemen, want dit kan ik op freelance basis voor je overnemen. 

Zo voorkom je gaten in je tijdlijn en worden jouw kanalen structureel gevuld met interessante content voor jouw doelgroep. Daarnaast krijg je per maand ook de resultaten netjes gepresenteerd, zodat we samen kunnen kijken of we de strategie en inzet nog moeten bijschaven.